Новости

ФЛЕКСИБИЛНО ПЛАЌАЊЕ

ВО ГОТОВО, СО КАРТИЧКА, НА РАТИ, НА ЖИРО СМЕТКА ИЛИ ПРИ ИСПОРАКАТА

При лично превземање на нарачаните гуми, овозможуваме повеќе начини на плаќање: во готово, со картичка, на жиро сметка, или на рати, за имателите на картички на Стопанска Банка чии картички овозможуваат плаќање на рати, или со административна забрана од плата, доколку Вашата фирма или синдикат има со нас склучено договор.

При испорака на гумите преку КАРГО ЕКСПРЕС, овозможуваме 2 начини на плаќање:

ВО ГОТОВО – на курирот кој ја врши доставата, или

ЖИРАЛНО ПЛАЌАЊЕ – пред испораката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.